"I know what conscience is, to begin with. It is not what you told me it was. It is the divinest thing in us. Don't sneer at it, Harry, any more - at least not before me. I want to be good. I can't bear the idea of my soul being hideous." Oscar Wilde (The Picture Of Dorian Gray)

9.12.09

THINGSINMYROOM



2 comments:

Charlotte de Gier said...

Hallo allerliefste Camilla! Ik leef nog, hahaa! Pff, wat een drukte en stress hier hé. Zo'n eindexamenjaar is wel even wat anders.. Maar omdat ik nu eigenlijk andere dingen moet doen, komt er een lang bericht naar jou toe. (ja, logisch.)

Ik had vorige week PWS-presentatie, en het ging zo goed. Samen met Loes deden we het over 'De ontwikkeling van de Westerse vrouwenmode in de 20e eeuw' en we hadden 10 modellen geregeld voor een catwalkshow(onze presentatie). Elk model stond voor een decennium (jaren '00, jaren '10, jaren '20, etc) en het was echt geweldig. Het ging super goed. Foto's staan volgens mij op de schoolsite (als je die nog kunt vinden, hahha), maar ik zet ze ook wel op mijn blog als ik weer begin met posten(ik denk volgende week!)

Hmm, what else? Behalve naast het niet hebben van een sociaal leven is er toch veel gebeurd. Ik ben naar ArtEZ en AMFI geweest en ik weet nu eigenlijk wel zeker dat ik voor ArtEZ wil gaan, naar Arnhem dus. Ik hoop zoooo dat ik word toegelaten, want het is echt de perfecte school voor mij.

Vandaag gingen we met de hele wiskunde C-klas een kadootje naar Binnendijk brengen, want hij gaf z'n laatste les vandaag. We hadden een mok laten maken met een foto erop v/d wis C-klas en allemaal dropjes erbij. En een kaartje met alle debiele gebeurtenissen erop in de afgelopen paar jaar. Hij zou eerst stoppen aan het eind van dit schooljaar, maar afgelopen maand is zijn dochter overleden. Echt verschrikkelijk. Ik schrok me echt helemaal kapot toen ik het hoorde. Hij was echt helemaal weg, dus het is ook veel beter zo. Ik ga hem wel echt zo erg missen, geweldig was 't. Wiskunde zal nooit meer hetzelfde zijn..

Volgende week hebben we jaarsluiting en schoolgala, dus dat wordt wel gezellig. En dan... vakantie. Pff, man, ik ben echt helemaal kapot. Ik ben gewoon zelfs moe na 10 uur slapen.

Ik hoop dat het met jou ook allemaal goed gaat, dat al je dromen uitkomen en alles je een beetje rust hebt. Heb al je posts gelezen de afgelopen weken en volgens mij heb je het ook ontzettend druk met van alles. Heel veel succes en spreek je snel!
Dikke kus! xxxxx

Charlotte!

diamondsinchampagne said...

I just adore the armoir